team d-lep

Iedere dag vergroten wij onze kennis en ons netwerk. Wij zijn altijd op zoek naar personen die zich kunnen vinden in onze filosofie. Ga jij net als ons voor duurzame groei en samenwerkingen.

Rob Meyn

Ik ben een creatieve en gefocuste marketeer. Al meer dan 35 jaar sparing partner bij diverse familiebedrijven, startups en internationale merken.

Families, bedrijfseigenaren, ceo’s, marketing- en salesmanager werken graag met mij. Dit omdat ik een innovatief, analytisch en intuïtief persoon ben. Ik help graag mensen en bedrijven focus te krijgen, zodat zij kunnen bouwen aan groei.

Ik heb breed en bewezen coach vaardigheden en ontwikkeling op het gebied van merk DNA, visie, strategie, online marketing, marktsegmentatie, merk- en bedrijfsontwikkeling, klantervaringen en markt-feedback.

Als feedback hoor ik vaak dat anderen mij verrassend, creatief en effectief vinden tijdens “evenementen”. Zoals bij de introductie van nieuwe merken- en producten, marktacquisitie, online marketing strategie, buitenlandse expansie, consolidatie, technologie-integratie en bij grote transformaties.

Mijn inzichten en kennis zijn ontstaan tijdens mijn loopbaan bij bedrijven als Meyn Food Processing, Piet Boon Collection, Uzurii Luxury Footwear, Boutique Hotel Peperpot en de Finish Profiles Group.

Mijn visie: Leer de ware essentie van je merk kennen. Zo worden mens, klant en bedrijf met elkaar verbonden.

LinkedIn

Saskia Ruig

Bij d-lep ondersteun ik verschillende projecten. Mijn specialisme is het concreet maken van de marketing communicatie. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de food- en interieur branche.

Samen met het d-lep team, zorg ik er mede voor dat de myHIB strategie geïmplementeerd kan worden binnen het bedrijf. Een extra specialisatie van mij is dat ik SEO waardige teksten schrijf en deze afstem op het merk DNA en het aanwezige publiek.

Door mijn kritische analyse, pragmatische aanpak en doorzettingsvermogen, zorg ik voor voortgang binnen ieder project.

Mijn motto: communiceren is meer dan een taal spreken!

LinkedIn

Mieke Meyn

Binnen d-lep ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. Dat is niet nieuw voor mij! Al vele jaren ben ik werkzaam in de life style branche, of dit nu op mode- of interieur gebied is.

Binnen d-lep informeer, ondersteun en creëer ik de verschillende projecten tot een mooi eindresultaat. Een ander specialisme van mij is interieur- en foto styling, waarbij ik met het aanwezige team losse items to een krachtig geheel smeed.

Door mijn oprechte, duidelijke en persoonlijke aanpak krijgt elk d-lep project een eigen signature.

Mijn motto is: onderscheid je door de verfijning te zoeken!

LinkedIn